Terveydenhoitaja

Vastaanotto ajanvarauksella

Tarjoamme laajan valikoiman terveydenhoitajan palveluita, jotka on suunniteltu helpottamaan arkeasi ja tukemaan hyvinvointiasi.

Kokenut terveydenhoitajamme on paikalla auttamassa sinua rokotuksissa, verenpainemittauksissa sekä erilaisten haavojen hoitamisessa, kuten ompelun poistamisessa. Varaa aika terveydenhoitajallemme tai tule käymään apteekissamme – olemme valmiina tukemaan hyvinvointiasi!

Ajanvarauskalenteri

Tästä voit varata itsellesi sopivan ajan

Palvelut

Terveydenhoitaja

Meiltä ostettu rokotus (15 min.) 5€
Koko perheen rokottaminen enintään 15€

Sis. rokottamisen, ohjauksen ja rokotuskortin.

Muualta ostettu rokotus (15 min.) 10€
Sis. rokottamisen, ohjauksen ja rokotuskortin.

KOLESTEROLI, erittely (20min.) 20 € Sis. veren rasvojen, kokonaiskolesteroli, HDL, LDL, triglyseridien määrittämisen sormenpään verinäytteestä ja ohjauksen. Olethan syömättä ja juomatta 12 h ennen mittausta!

Sis. vahatulpan poishuuhtelun ja ohjauksen.

Päivää tai kahta ennen on hyvä pehmittää korvavahaa apteekista saatavilla korvavahaa pehmittävällä tuotteella.

Sis. hemoglobiinin määrittämisen sormenpään verinäytteestä ja ohjauksen.

Sis. verenpaineen mittauksen, seurantakortin ja ohjauksen. Ennen mittausta on hyvä istua ja odottaa 10-15min, jotta verenpaine ehtii tasaantua.

Sis. verensokerin määrittämisen sormenpään verinäytteestä ja ohjauksen. Olethan syömättä ja juomatta 12 h ennen mittausta!

Sis. verenpaineen, verensokerin, hemoglobiinin ja kolesterolin mittaukset ja ohjauksen. Olethan syömättä ja juomatta 12 h ennen mittausta

Sis. laskimoverinäytteenoton kyynärtaipeesta ja ohjauksen. Näytteet lähetetään ulkopuoliseen laboratorioon analysoitavaksi. Vastauksen saa käydä kysymässä apteekista viikon kuluttua, samalla annetaan ohjaus sekä suositus D-vitamiiniannoksesta.

D-vitamiiniarvoja mitataan apteekissamme loka-maaliskuussa, kaksi kertaa kuukaudessa.
Kysy tarkempaa aikaa henkilökunnaltamme.