Tule kosmetiikkamyyjäksi iloisten työkavereiden joukkoon Prisman yhteydessä olevaan Keskusapteekkiin!

Haemme ensisijaisesti kosmetiikan myynnistä kiinnostunutta kosmetologia tai muualta hankittua ihonhoito-osaamista omaavaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Myös kassatyö ja tuotekoulutus henkilökunnalle kuuluvat työnkuvaan. Toivomme sinulta innostusta asiakaspalveluun, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä ja osaavaa työskentelyä.

Apteekkimme on kaksikielinen, mutta meillä autetaan toinen toisiamme niin kieliasioissa kuin muissakin tilanteissa, joten meille voit rohkeasti tulla töihin. Meille on tärkeää työntekijöidemme tasapuolinen kohtelu, esimerkiksi kesälomat ovat kiertävät ja työvuorotoiveita kuunnellaan. Meillä on hyvät henkilökuntaedut ja työterveyspalvelut. Toistaiseksi vapaaehtoisille maksetaan bonusraha ylimääräisen työvuoron tekemisestä.

Aukioloaikamme ovat ma-pe 9-20, la 9-18 ja su 12-18. Palkkaus Tes:n mukaan ja mahdolliset henkilökohtaiset lisät huomioidaan palkkauksessa. Voit myös esittää palkkatoiveesi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kysy lisää! Proviisorit Suvi ja Maria (puh. 06-8234300) tai apteekkari Birgitta (puh. 0405086439) antavat lisätietoja. Vapaamuotoiset hakemukset viim. 15.11.2023 sähköpostitse birgitta.masabacka@salnet.fi tai osoitteella Kokkolan Keskusapteekki, Prismantie 1, 67700 Kokkola.